Επιστρέψαμε από το San Francisco και το ετήσιο συνέδριο Tizen Developer Conference και μαζί στις αποσκευές μας φέραμε ένα χρήσιμο gadget για τα αγαπημένα σας gadget! Κάντε δική σας μια εξωτερική μπαταρία χωρητικότητας 5700 mAh με το λογότυπο του Tizen κατασκευής Καναδά της εταιρείας PowerStick για μην ξεμείνετε ποτέ από ενέργεια! Ακόμα και αν αδειάσει, μπορείτε να την φορτίσετε από τον ήλιο χάρη στο ενσωματωμένο ηλιακό πάνελ! Μάθετε πως θα την κάνετε δική σας!

Update: Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε και ο τυχερός νικητής έχει ενημερωθεί για την παραλαβή του δώρου. Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας.

Update: Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Ιουνίου. Καλή επιτυχία σε όλους!

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά:
Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό του Tizen με δώρο μια εξωτερική μπαταρία θα πρέπει:
• Να αφήσετε ένα σχόλιο-συμμετοχή αναφέροντας τι σας έκανε εντύπωση από το φετινό συνέδριο – διαβάστε το ρεπορτάζ εδώ) και πάρτε ιδέες.
• Να κάνετε public share το άρθρο του διαγωνισμού στο Facebook.
Όλοι θα λάβουν μέρος στην κλήρωση είτε έχουν Facebook είτε όχι!

Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται την Κυριακή 2 Ιουνίου στις 20:00 το βράδυ και ο νικητής θα προκύψει κατόπιν κλήρωσης. Ο νικητής θα ενημερωθεί με email αλλά και μέσα από το Fan Page του Tizen στο Facebook.

Παρακαλούμε αφήστε ένα σχόλιο-συμμετοχή. Μην σχολιάζετε με διαφορετικά ονόματα και email. Σεβαστείτε τους υπόλοιπους συμμετέχοντες!

Σημαντικό: Είναι πιθανό το σχόλιό σας να μην εμφανιστεί άμεσα. Παρακαλώ μην επιλέγετε «θέλω να ενημερώνομαι για νέα σχόλια με email» γιατι θα σας έρχονται αυτόματα όλες οι συμμετοχές!

Tizen External Battery giveaway

Tizen External Battery giveaway

Tizen External Battery giveaway

Ετικέτες:,